Paparatsod jälitavad Courteney Coxi isegi matustel

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Courteney Cox
Courteney Cox Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Courteney Cox kaebab, et teda jälitavad paparatsod ei näita üles mingit austust ning teevad salaja pilte isegi naise lähedaste matustel.

Endine «Sõprade» staar on enda väitel pidevalt kõmupiltnike jälitamisobjektiks ning kurdab, et fotograafide alaline kohalolek takistab tal oma kolmeaastase tütre Cocoga normaalsete asjade tegemist, kirjutab FemaleFirst.

Näitleja David Arquette’iga abielus olev Cox tunnistas, et kõmupiltnikud vihastavad ka tema kaasat: «David läheb endast välja, kui fotograafid meist siis pilti teha üritavad, kui me koos Cocoga oleme. Ta on selles osas väga kaitsev ja ma ei süüdista teda. Ma lihtsalt ei taha paparatsodele kerge saak olla,» rääkis naine.

Courteney sõnul puudub piltnikel tema vastu igasugune austus ning kord tegid nad temast salaja pilte isegi näitlejanna sõbra poja matustel.

«Kõige hullem oli asi mu sõbra poja matustel. See oli täiesti kohutav. Paparatsod jälitasid mind sinna ja see oli nii kohatu, ajastus poleks saanud enam hullem olla. See oli õudne,» meenutas Cox.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles