Jack Nicholson otsib armastust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Nicholson
Jack Nicholson Foto: SCANPIX

70-aastane näitleja Jack Nicholson otsib armastust, väites, et on juba liiga kaua vallaline olnud.

Legendaarne südametemurdja, kelle endiste kallimate sekka kuuluvad Lara Flynn Boyle ja Anjelica Huston, tunnistas, et käitub ikka veel armunud narrina, kirjutab FemaleFirst.

«Mind pole kunagi häirinud armunud narriks olemine. On kena, kui saad mingis valdkonnas narr olla. Küsi mõnelt mu vanalt sõbralt ja nad ütlevad: «Jack on üsna arukas, aga mitte selles vallas. Ärge temalt armastuse kohta midagi küsige. Või kui küsite, siis ärge teda kuulda võtke»,» rääkis Nicholson.

Nicholson rääkis, et vanemaks saades tuli tal oma võrgutustehnikaid muuta: «Ma ei saa enam avalikult tüdrukule külge lüüa nagu varem. Ma poleks kunagi uskunud, et hakkan kunagi enda kohta kasutama selliseid sõnu nagu «ebaväärikas», aga ma ei saa seda enam teha.»

Vaatamata oma noorte naiste jahtija kuulsusele kinnitas Nicholson, et talle sobiks ka tema enda vanune kallim: «Mulle meeldib igal aastal lai spekter katta. Aga teate mis? Ma olen juba üsna pikka aega vallaline olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles