Sõber: Sage Stallone ei saanud olla mitu päeva surnud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone, Jennifer Flavin ja Sage Stallone 1996. aastal
Sylvester Stallone, Jennifer Flavin ja Sage Stallone 1996. aastal Foto: SCANPIX

Meedias levivad kuuldused, et Sylvester Stallone'i poeg Sage Moonblood Stallone oli enne leidmist mitmed päevad surnud, kuid tema advokaat ja kauaaegne sõber George Braunstein seda ei usu.

Braunsteini sõnul polnud see võimalik, kuna Stallone'i Facebooki lehele laaditi viimased pildid vaid 17 tundi enne tema surma, kirjutab People.

Advokaat rääkis ka, et kuigi Stallone suitsetas ning tarbis ohtralt maiustusi ja limonaadi, ei näidanud ta mingit märki narkootikumide kasutamisest.

«Sage isegi ei joonud,» sõnas Braunstein, kes tundis Stallone'i sotsiaalselt ja professionaalselt üle 15 aasta. «Ühes artiklis kirjutati, et tema tuba täitsid likööripudelid. Tegelikult olid need tühjad Dr. Brown's Cream Soda limonaadipudelid.»

«Sage oli väga noor, tundlik ja andekas mees. Miski ei viidanud, et tal oleks elus midagi valesti olnud,» ütles Braunstein.

Nimelt kirjutasid Stallone ja tema äripartner Bob Murawsky hiljuti alla lepingule, millega nad said enda kompaniile Grindhouse Releasing uue filmi, ning lisaks plaanis Sage sel nädalavahetusel Las Vegases oma tüdruksõbraga abielluda.

Kuigi mõned artiklid kirjeldavad Stallone'i kui erakut, oleks õigem teda nimetada tõeliseks filminohikuks, keda omasuguste seas hästi tunti ja austati.

«Ta oli väga iseseisev ja veetis palju aega üksinda, kirjutades, uurides ja vaadates filme. Ta teadis nende kohta kõike - ta oli justkui elav filmientsüklopeedia. See oli hämmastav! Ta võis sulle ükskiasjadeni rääkida filmist, millest sa isegi kuulnud polnud,» meenutas Braunstein.

Braunsteini sõnul oli Sage oma vanematega väga lähedane. Toas, millest ta reedel leiti, oli ainult üks foto: «See oli pilt 14-aastasest Sage'ist oma isa kõrval. Isa oli tema iidol.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles