Elulooraamatu autor: Nicole Kidman kaalus nunnaks hakkamist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: AP / Scanpix

Tom Cruise’i biograafia autori sõnul kaalus mehe endine abikaasa, näitlejanna Nicole Kidman pärast Cruise’ist lahutamist nunnaks hakkamist.

Oscarivõitjast näitlejanna, kelle kümne aasta pikkune abielu Cruise’iga lõppes 2001. aastal, oli lahutusest nii löödud, et uuris võimalusi ühinemaks mõne katoliikliku kogukonnaga, mis oleks nõustunud lahutatud naist vastu võtma, kirjutab FemaleFirst.

Sellesisiline väide pärineb briti kirjaniku Andrew Mortoni uuest raamatust «Tom Cruise: An Unauthorised Biography».

«Nicole mõtles Austraalia nunnakloostritele, mis oleksid abielus olnud naisi vastu võtnud,» väidab Morton. Samuti usub mees, et paari lahkumineku taga oli saientoloogia kirik, mille hierarhias Cruise teist positsiooni hoiab.

«Mul on väga põhjaliku biograafi maine. Olen selle raamatu jaoks üle kahe aasta hoolikat uurimistööd teinud. Ma küsisin Tomilt intervjuud ja ta keeldus,» kaitses Morton oma üllatavaid väiteid.

«Nicole hakkas saientoloogiast eemale tõmbuma ja see pani häirekellad helisema. Ilma Tom Cruise’i osaluseta oleks saientoloogia vaid vari sellest, mis see praegu on. Lisaks on ta olnud organisatsiooni eestvedaja,» teatas Morton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles