Video: Vana Uuspõld ja Vana Padar satuvad pahandustesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vabanenud vanaisad»: Vana Uuspõld ja Vana Padar satuvad pahandustesse
«Vabanenud vanaisad»: Vana Uuspõld ja Vana Padar satuvad pahandustesse Foto: Youtube

Tanel Padar astub koos oma sõbra Jan Uuspõlluga lavale Monoteatri ja The Sun’i ühises kontsertetenduses «Vabanenud vanaisad», mis jõuab rahva ette ainult üks kord suve keskel Vormsi saarel.

Monoteatri juhi Karl Kermese sõnulon mälestused kolm aastat tagasi toimunud «Ühendatud ürgmeeste» etendustest siiani väga võimsad.

«Otsustasime, et kaks suurt panevad jälle seljad kokku ja loovad uue võimsa kontsertetenduse. Tavapärase suvetuuritamise asemel võtsime asja ette just Vormsil ja rahvast kaugel, sest artistid on oluliselt vananenud ja ega see tuuritamine pole kerge töö,» lausus Kermes naerdes.

Eksklusiivse etenduse «Vabanenud vanaisad» Tanel Padar astub teatrilavale täiesti esimest korda. Lisaks Tanelile on kandev osa ka The Sun’il, sest just nemad annavad etendusele muusikalise kujunduse loomisel olulise panuse. Bändi ninameeste poolt kantrivõtmesse pööratud lood pakuvad publikule võimalust pärast etendust end tühjaks tantsida. «Jutud liiguvad, et vanaisa Jan plaanib kontserdil koos The Sun’iga korralikult rokkida,» lisas Kermes.

«Oleme Janiga nooruspõlves kõike näinud ja teinud, kuid nüüd üle tüki aja hakkasime kevadel uuesti suhtlema. Jan oli vanaks jäänud, lausa vanaisaks saanud. Targa vana mehe mõju oli ootamatult tugev - minulgi läksid juuksed halliks ja habe hakkas vohama nagu hallitus,» lausus Padar.

Jan Uuspõldalustas Monoteatri etenduse Vanaisa esitamist aprilli alguses. Mõned kuud hiljem on kokku antud 20 etendust ning seda on näinud mandril 12 000 inimest.

«Etenduse menu on ehmatavalt suur. Täpselt ei mäletagi, kas Ürgmees oli nii edukas, kuid tundub, Monoteatri kolmas üllitis on veel kõige populaarsem ja mulle meeldib seda kõige rohkem mängida,» ütles Uuspõld.

Kontsertetendus toimub 27. juulil Vormsi saarel Hullo külas algusega kell 21. Saarele pääseb Rohuküla sadamast väljuva praamiga. Soovitame tulla saarele autota, sest kohapeal sõidutab rahvast sadama ja kontserdipaiga vahel eribuss. Eribussi pilet maksab 1 euro.

Selleks, et kõik soovijad saaksid kohale, panime käiku lisapraamid,  mis hakkavad sõitma juba päeval ja viivad kõik soovijad õhtul tagasi mandrile. Ostes pileti kontsertetendusele, veendu, et teed ka broneeringu sobivale laevale.

Broneeringuid saab teha siin. Vormsi pakub suurepäraseid telkimisvõimalusi ning veel on vabad mõned majutuskohad. Tutvu võimalustega siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles