Pärnu ööklubis Plaza saab talvelgi pidutseda valgeni

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ööklubis Plaza saavad igas vanuses inimesed pidutseda varavalgeni.
Pärnu ööklubis Plaza saavad igas vanuses inimesed pidutseda varavalgeni. Foto: Plaza

Pärnus Laial tänaval asuv ööklubi Plaza üritab võita kundede südameid ohtrate auhindade jagamise ja sellegagi, et tegu on suvepealinna ainsa peokohaga, kus saab pidutseda varavalgeni.

Plaza osaniku Andrei Anpilovi teatel on üsna sagedane, et pidutsejaid ei aeta välja, kui klubi sulgeb hommikul kell 6 ametlikult uksed, vaid pidu võib kesta ka kella 8ni või veelgi kauem.

Oodatud on kõik

"Klubi lahtiolekuaeg sõltub ikka sellest, kui palju on inimesi ja mis tujus on rahvas," selgitas Anpilov. "Kui pidutsejaid jagub, ei aja me kedagi välja, vaid pidu kestab, kuni rahvas soovib. Küll kehtib reegel, et pärast kella kuute hommikul enam inimesi sisse ei lasta."

Plaza personalijuht Relika Jänes võttis omaks, et klubi on Pärnus rohkem tuntud vene rahvusest inimeste pidutsemiskohana, kuid viimasel ajal on hakanud Plazas käima üha enam eestlasigi.

"Plaza on meie muusikavaliku tõttu hea koht igas vanuses inimestele," rääkis Jänes. "Mängime mainstream hitte 1980. aastatest kuni tänapäevani. On üsna tavaline, et Plazas pidutsevad noorte keskel 50. aastates inimesed."

Jänes lisas, et Plazas on üsna palju püsikundesid ja rahva puuduse üle klubi kurta ei saa. "Loomulikult hakkab silma, et pärast palgapäevi on kundesid rohkem," tähendas klubi personalijuht.

Plazal on tore komme anda igal õhtul aktiivseimale pidutsejale kingiks pudel šampanjat. Peale selle jagatakse pidutsejatele õhtu jooksul voucher'eid, millega saab baarist tasuta kokteili.

Klubi on hea koht ka sünnipäevade tähistamiseks, sest alates jaanuarist avas Plaza spetsiaalse sünnipäevaboksi, kus seltskond saab omaette pidutseda.

Hiljuti sai klubi uue omaniku, kelle eestvõttel on uuendatud valgusparkigi.

Rõhuvad edaspidi sariüritustele

Anpilovi teatel plaanib Plaza edaspidi ohtralt teemaüritusi. Juba reede õhtul on klubis "Russian Party", kus 95 protsenti mängitavast muusikast on vene hitid.

Laupäeval on Plazal kavas naistepäeva eriüritus, kui puldist seab muusikat naistemees Macc. Naistele on kogu öö sissepääs prii.

Järgmisel reedel saab aga alguse Plaza hiphopiürituste sari, kus mängitakse peale hiphopi r'n'b'd ja veidi räppmuusikat. Anpilovi teatel on üritusel kohal üllatusesineja - hiphopitantsija.

Plaza on avatud igal reedel ja laupäeval 23-6. Kuni südaööni pääseb klubisse tasuta, pärast seda on pilet 40 krooni ja alates kella 5st 30 krooni. Lisainfot leiab internetist aadressil http://nightclub-plaza.ee.

Kõigi vahel, kes jõudsid selle artikli lugemisega lõpuni, loosib ööklubi Plaza välja kolm flaierit, millest igaühega pääseb kaks inimest kuni aprilli lõpuni klubisse tasuta!

Võitmiseks saatke oma kontaktandmed (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) märgusõnaga "Plaza" 24tundi.ee piletimängu aadressil.

Võitjad loositakse välja kolmapäeval, 11. märtsil kell 16.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest vabaajaportaalis 24tundi ja järgmisel reedel Pärnu Postimehes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles