Ennustusportaal: superstaarisaate võidab taas naislaulja

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese «Eesti otsib superstaari» hooaja võitja Birgit Õigemeel
Esimese «Eesti otsib superstaari» hooaja võitja Birgit Õigemeel Foto: TV3

Ennustusportaalis Triobet on juba võimalik panustada saate «Eesti otsib superstaari» võitjale ning koefitsientide alusel võidab ka tänavu superstaari tiitli naislaulja.

«Praeguse seisuga on meie vahendusel superstaari-saatele kaasaelajad veendunult naislaulja võitu uskumas – kümnest panusest kaheksa pannakse naisosaleja võidule,» seletas Triobeti turundusassistent Ivo Capins.

«Siiski võib hiljutise ETVs korraldatud lauluvõistluse «Kaks takti ette» põhjal väita, et meeslauljad on kindlalt konkurentsis,» lisas ta.

Mehe sõnul on panustamine meelelahutuslike võistlussaadete osavõtjatele järjest enam populaarsust kogumas: «Suure vaadatavusega teleprojektide osavõtjad koguvad kiiresti palju poolehoidjaid. Ennustusvõistlusest osavõtmine laiendab televaatajate võimalust oma lemmikutele kaasa elada.»

Capinsi sõnul on oma favoriidile panustamine üks võimalus, kuidas saade enda jaoks veelgi huvitavamaks muuta, sest lisaks lemmiku võidule on mängus ka isiklik võiduvõimalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles