USA investeerimispankur tegi kohtus enesetapu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videosalvestis paljastas, kuidas investeerimispankur Michael Marin kohtusaalis mürgi suhu pani
Videosalvestis paljastas, kuidas investeerimispankur Michael Marin kohtusaalis mürgi suhu pani Foto: SCANPIX

USAs Arizona osariigis Maricopa maakonna kohtus Phoenixis tegi üks Wall Streeti endine investeerimispankur enesetapu.

53-aastane Michael Marin lahkus vabatahtlikult elust pärast seda, kui kohus oli ta tahtlikus süütamises süüdi mõistnud, edastab cnn.com.

Kohus langetas otsuse, et mees põletas ise maha talle Phoenixis kuulunud kinnisvara.

Marini ähvardas 7 – 21 aasta pikkune vanglakaristus.

Kohtusaalis tehtud video talletas, kuidas paar minutit pärast süüdi mõistmist mees midagi taskust võtab ja suhu paneb. Paar sekundit hiljem paneb mees veel midagi suhu.

Pärast seda vajus ta kokku ning kukkus põrandale. Ta viidi Maricopa maakonna haiglasse, kus arstid ta surnuks kuulutasid.

Marini poeg sai sel nädalal isa saadetud e-kirja, milles investeerimispankur teatas, kust ta auto asub. Pankiir edastas pojale ka oma testamendi.

Politsei leidis auto ning otsis selle läbi. Masinast leiti tsüaniidi, mille abil mees end kohtusaalis teise ilma saatis.

Marinil oli suuri majandusklikke raskusi.

Kui Yale´i ülikooli lõpetanud mees töötas veel Wall Streetil, siis oli tal raha, et osta suur villa, ta kogus Picasso maale, sõitis Rolls Royce`iga ning tal oli eralennuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles