Selgusid «Laululahingus» osalevad koorid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laululahingu» saatejuht Tarmo Leinatamm
«Laululahingu» saatejuht Tarmo Leinatamm Foto: Postimees

14. märtsil alustab ETV meeleolukas telemäng «Laululahing» teist hooaega. Rõõmusõnumibuss lõpetas sel nädalal sõiduringi mööda Eestimaad, kus väljavalitud 12-le toredale laulukoorile viidi osalemiskutse koju kätte.

Seekord võistlevad Kambja laulukoor Läte, Kalevi kammerkoor, Nordea segakoor «Let´s bank!», Euroopa Kultuuripealinna segakoor, Toompea laulukoor, Rakvere Gümnaasiumi segakoor, Tallinna Ülikooli kammerkoor, Tõrva laulustuudio neidudekoor, Kammerkoor «A. Le. Coq», segakoor WAF, Haapsalu kammerkoor ja Aita Leida nimeline segakoor.

 

«Oleme väga rõõmsad, et saime osalema kutsuda taas mitmekülgse ja värvika valiku laulukoore. Saatesse pääsenute hulgas on neid, kes kogu hingest laulule pühenduvad, kuid on ka hulk koore, kelle jaoks laulmine on eelkõige mõnus ajaveetmine koos sõpradega,» ütles saate toimetaja Anu Välba.

«Niisugune valik annab suurepärased eeldused põnevaks «lahinguks», kus võimalus võita on võrdselt kõigil,» lisas ta.

 

Ka tänavu esitavad koorid saates rahvale tuntud lugusid. Üks laul valmistatakse ette enne saatesse tulekut. Õhtuseks otsesaateks on kooril sama päeva jooksul aega õppida selgeks veel üks tuntud laul. Samuti astub igas saates üles kuulus Eesti laulja, kes laulab koos võistlevate kooridega ühe oma populaarsetest lugudest.

 

Televaatajad saavad oma lemmikkooridele hääli anda otsesaate ajal telefoni teel. Saates hindab esinejaid žürii ja valib samuti oma lemmiku. Kõigis saadetes teeb žüriis ka sel hooajal kaasa Maire Aunaste, temaga koos hindab osalejaid Aarne Saluveer. Kolmas liige on igas saates uus. Saatesarja võitja otsustavad televaatajad.

 

Esimeses saates, laupäeval, 14. märtsil asuvad lahinguväljale Tallinna Ülikooli kammerkoor, Kambja laulukoor Läte ja Nordea segakoor «Let´s bank!»

 

Saatejuht on Tarmo Leinatamm, muusikajuht Anti Kammiste. Režissöörid Ülle Õun ja Rahel Selge, toimetajad Anu Välba ja Kaileen Mägi, produtsent Eva Katariina Taimre.

 

Kodulehekülg: www.etv.ee/laululahing.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles