Millised on stjuardesside töö negatiivsed küljed?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millised on stjuardesside töö negatiivsed küljed?
Millised on stjuardesside töö negatiivsed küljed? Foto: SCANPIX

Kas stjuardesside töö on ikka nii huvitav ja glamuurne, kui arvatakse?

15 aasta stjuardessina töötanud inglanna Heather Poole paljastas stjuardesside töö negatiivsemaid pooli, edastab Daily Mail.

Näiteks võidaks nii stjuardessid kui piloodid koheselt vallandada, kui nad töötavad haigena.

Poole`i sõnul on stjuardessidel suurem tõenäosus saada vallandatud kui näiteks mõne muu ameti esindajal. Seda eriti kuuekuulise katseaja jooksul.

Lennundustöötajaid on näiteks vallandatud ka selle tõttu, kui nad ei ole oma töövormi korrektselt kandnud või kui nad on tasuta lende väärkasutanud.

Stjuardessidele teeb enim muret reegel, mille kohaselt neid võidakse vallandada ka siis kui nad lendavad haigena mõne teise lennukompanii lennukiga.

Samuti peavad stjuardessid jälgima ja korras hoidma lennuki WC-sid. Eriti tähelepanelik tuleb neil olla nende reisijate suhtes, kes tahavad pääseda niinimetatud 10 000 meetri klubisse ehk seksivad lennu ajal.

Poole´i sõnul on üks jook, mida stjuardessid enim vihkavad. Selleks on Coca-Cola Light, kuna selle valamine on omaette trikk. Intensiivse mullitamise tõttu kulub selle kallamisele palju aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles