Lance Armstrong osaleb Bostoni maratonil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong 4. novembril 2007, pärast New Yorgi maratoni finišijoone ületamist
his tongue out as he crosses the finish line of the New York City Marathon in New York 04 November 2007.         AFP PHOTO/Timothy A. CLARY
Lance Armstrong 4. novembril 2007, pärast New Yorgi maratoni finišijoone ületamist his tongue out as he crosses the finish line of the New York City Marathon in New York 04 November 2007. AFP PHOTO/Timothy A. CLARY Foto: TIMOTHY A. CLARY/AFP

Seitsmekordne Tour de France`i võitja Lance Armstrong osaleb Bostoni maratonil.

Armstrong  kvalifitseerus 21. aprillil toimuvale 112. Bostoni maratonile tänu sellele, et ta läbis möödunud aastal New Yorgi maratoni ajaga kaks tundi 46 minutit ja 43 sekundit, kirjutab stuff.co.nz.

Bostoni maratonile kvalifitseerumise aeg 35–39-aastaste meeste klassis, kuhu oma vanuse tõttu mahub ka Lance Armstrong,  on kolm tundi ja 15 minutit.

Pärast professionaalse jalgratturi karjääri lõppu on Armstrong tegelenud jooksmisega. 2006. aastal osales ta esimest korda New Yorgi maratonil ja läbis selle ajaga kaks tundi 59 minutit ja 36 sekundit.

Bostoni maratonil osalemisega soovib vähihaiguse seljatanud Armstrong koguda raha omanimelise fondi heaks, mis tegeleb vähi ennetamise ja sellest haigusest teavitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles