Galerii: nemad on Õllesummeri kõige kaunimad naised!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Miss Bikini ja Eesti Miss Modell 2012 finaalvõistlus on selleks aastaks lõppenud. Eesti Miss Bikini 2012 on Tiina Lükk ja Eesti Miss Modell 2012 Stefani Lehestik. Võitjaid ootavad ees rahvusvahelised võistlused Miss Bikini International ja Miss Model Of The World, mis mõlemad toimuvad sügisel Hiinas.

Kõik kandidaadid said kingituse Kingston Kingiagentuurilt, Halensi kataloogilt, Triobetilt, lisaks veel pokkerikoolituse, lõbutseda Tivolis, tähistada fantastilise võistluse lõppu maitsva Odessa vahuveiniga ning tantsida varajaste hommikutundideni veel ööklubis CatHouse.

Selle aasta võistlusel jagus tiitleid kõigile finalistidele ja auhinnaks igale tiitlikandjale Halensi bikiinid, imekaunid suvekleidid ning kinkekaarte 50, 75 ja 100 Euro väärtuses. Mitmed tiitlikandjad said Sixtinalt kingituseks tasuta modellikursuse ja koostöös fotograafi Indrek Kasega ka fotosessiooni modellialbumi tegemiseks. Tähtsamatele võitjatele kinkis Tallink kruiisi kahele Stockholmi.

Nelja võistluspäeva võitjad olid:

1. päev, Miss Aeroobika - STEFANI LEHESTIK
2. päev, Miss Foto - JANELI NILOV
3. päev, Miss Talent - STEFANI LEHESTIK
Triobeti Pokkeri Miss - ANNE-LYS KULDMAA

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles