Trikimees jõi seinast mahla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikimees Jürgen Veber
Trikimees Jürgen Veber Foto: Helin Loik / Naisteleht

Tänases Kanal 2 «Trikimees» saates suutis Jürgen Veber paelale sõlmi keelega teha, jõi seinast mahla ja jahmatas võimuesindajat.

Trikimees sidus sõlme keelega

Esimese triki ajal läks trikimees Jürgen Veber kingapood, kust ta võttis kaks kingapaela. Ühe paela andis tüdrukule, teise võttis endale. Keskele tegi ta silmuse – paela otsad andis ta tüdrukute kätte ja sõlme pani endale suhu.

Kui ta paela suust välja lasi, oli sõlm kadunud.

Seejärel võttis paela uuesti suhu ja kui see välja tuli, oli sõlm tagasi.

Trikimehe käsi läks liigesest välja

Pani käe vastu põrandat ja lasi tüdrukul kätt keerata ning ranne pöördus 360 kraadi, mille peale trikimees teatas, et ju on käsi liigesest väljas ja tõmbas selle siis raksuga tagasi.

Trikimees jõi seinast mahla

Edasi läks Veber poodi, kus müüdi mahlu ja seinal oli plakat mahlade hindadega. Ta küsis müüjalt, et mis on hea mahl, kuid tunnistas, et raha tal pole.

Trikimees võttis välja kõrre, salvrätiku ja küsis teipi ning kutsus ligi lapse, kelle ta palus pildilt mahl valida. Laps valiski mahla, trikimees pani kõrre seina ja hakkas nagu jooma. Lisaks kutsus ta ligi lapse, kes ka jõi ja tunnistas, et see on tõepoolest see mahl.

Salvrätiku pani trikimees aga pildil olnule õunale ja trikimehe kätte tekib õun, mida ta paar korda hammustab. Kui ta salvrätiku taas pildi peale paneb ja siis ära võtab, siis oli pildil hammustatud õun.

Trikimees kaotas seemned ära

Selle triki ajaks läks trikimees kaubanduskeskusesse ning võttis kätte arbuusi ja kurgi. Arbuus tehti pooleks ja talle anti arbuusist seeme ja kui ta kätte puhus, siis tekkis sinna üks seeme juurde. Trikimees puhus veel ja veel ning seemneid tekkis muudkui juurde.

Trikimees pani lõpuks pooleks lõigatud arbuusi maha ja hakkas käsi üle selle liigutama. Nii kadusid kohe ka arbuusi peal olnud seemned – käed samas arbuusi ei puudutanud.

Kuningad vahistasid pageva kaardi

Kaarditriki ajal jälgis toimumise õigsust politsei. Ta lasi politseinikul ühe kaardi valida, milleks oli ärtu kaheksa. Kaardi pani naine pakki suvaliselt tagasi.

Mustad kuningad pani ta naise ette ja punased kuningad pani naise kaarti nö taga ajama. Kui ta kaardid pakki pani, siis pidanuks kahe kuninga vahele jääma üks kaart, kuid pakki uurides oli seal kaks.

Kõik rõõmustasid, et trikimehe trikk lõpuks ebaõnnestus, kuid siis ta näitas, et kaks kaarti, mis kuningate vahel olid, olid mustad kuningad.

Jürgen juhtis siis tähelepanu laual olevale kaardile ja loomulikult oli seal nüüd kuningate asemel ärtu kaheksa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles