The Faces tuleb kokku ilma Rod Stewartita?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Faces aastal 1971: Ronnie Wood, Rod Stewart, Ian McLagan, Ronnie Lane, Kenney Jones
The Faces aastal 1971: Ronnie Wood, Rod Stewart, Ian McLagan, Ronnie Lane, Kenney Jones Foto: WENN.com

Legendaarse ansambli The Faces taasühinemine sai taas kinnitust, kuid see on piiratud vaid paari suvise kontserdiga, millel ei pruugi osaleda solist Rod Stewart.

Rod Stewart, Ian McLagan, Kenney Jones ja Ronnie Wood tulid möödunud aastal taas kokku, et saladuskatte all mitmeid proove läbi viia ning sellest sai alguse ka tuuriplaan, kuid sellealased läbirääkimised kukkusid veebruarikuus läbi, vahendab WENN.

McLagan pakkus aga hiljutises sõnavõtus välja, et taasühinemine võiks piirduda vaid mõne kontserdiga.

«Mul on selline mõte, et teha paar kontserti ja neid filmida. Kas Rod tahab seda teha või mitte... Ma loodan, et ta on nõus, sest see saab olema ülimalt lõbus. Meie kolmekesi tahaksime, et ta sellega nõustuks,» ütles McLagan.

«Lõpuks saan ma telefonikõne ja võib-olla teeme me midagi juunis või juulis, sest järgmisel aastal ei taha ma midagi teha. Ma ei kavatse enam rohkem oodata. Kas nüüd või mitte kunagi! Ma hoian pöialt, aga ei kavatse oma energiat selle toimumiseks kulutada. Ma olen 30 aastat vaeva näinud, et see teoks saaks. Nüüd on see jumala või Rodi kätes.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles