Chris Martin kahetseb, et andis Coldplay parima loo Natalie Imbrugliale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Martin and his band Coldplay perform during the 51st annual Grammy awards held at the Staples Center in Los Angeles on February 8, 2009.       AFP PHOTO/Robyn BECK
Chris Martin and his band Coldplay perform during the 51st annual Grammy awards held at the Staples Center in Los Angeles on February 8, 2009. AFP PHOTO/Robyn BECK Foto: ROBYN BECK/AFP

Coldplay solist Chris Martin kahetseb, et annetas ühe oma lauludest Natalie Imbrugliale, sest Austraalia lauljatarile antud laul on Martini arvates kõigi aegade parim Coldplay lugu.

Martin aitas Imbruglial teha peatselt avalikkuse ette jõudvat albumit «Come To Life» ning pakkus lauljatarile lugu, mille oli kirjutanud Coldplay jaoks, kuna ansambel hetkel ise uut plaati salvestamas ei ole, vahendab WENN.

Enda sõnul kahetseb mees seda otsust igavesti, sest ta on loo üle äärmiselt uhke.

«Üsna ärritav on see, et me andsime talle kõigi aegade parima Coldplay loo, sest me oleme ise salvestamistsüklist väljas ja ei saa seda ise kasutada,» ütles Chris Martin.

«Pool minust tahab, et see lugu oleks endiselt meil olemas. Aga ta kõlab selles nii kuradi geniaalselt. Ma arvan, et tal on väga ainulaadne anne ja ülimalt unikaalne hääl.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles