Näitus tutvustab Saksamaad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu trepihallis on Kristiina Vaariku fotonäitus "Silmapilguga läbi Saksamaa".
Raamatukogu trepihallis on Kristiina Vaariku fotonäitus "Silmapilguga läbi Saksamaa". Foto: Elmo Riig / Sakala

Euroopa vabatahtliku teenistuse kaudu Saksamaal looduskaitseühingus töötanud Kristiina Vaarik avas teisipäeval Viljandi linnaraamatukogus fotonäituse «Silmapilguga läbi Saksamaa».


Raamatukogu trepihallis võib näha 34 suures formaadis fotot, millele on jäädvustatud loodust, linnavaateid, inimesi ja huvitavaid detaile. Kristiina Vaariku sõnul on tema kogus fotosid nii Põhja- kui Lõuna-Saksamaalt, nii saartelt kui mägedest.



«Tore oleks, kui näituse vaatajatel tekiks endalgi tahtmine vabatahtlikuks hakata ja nii anda oma panus heategevusse,» kõneles autor. «Pärast seda võiksid nad aga ikka koju tagasi tulla, et nende kogemustest saaksid kasu Eesti ja Viljandi.»



Kristiina Vaarik tegutses Viljandi sõpruslinna Ahrensburgi merelinnu- ja looduskaitseühingus Jordsand möödunud aastal üksteist kuud, töötades vabatahtlikuna organisatsiooni keskuses olevas loodusmajas ja kolmel looduskaitsealal.



Näituse külastaja saab sirvida tema aasta jooksul sõpradele saadetud reisikirju ja «Sakalas» avaldatud artikleid.


Näitus jääb avatuks märtsi lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles