Saientoloogid võivad hakata Katie Holmesi ja ta tütart ahistama?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Holmes ja Suri Cruise
Katie Holmes ja Suri Cruise Foto: SCANPIX

Saientoloogiakiriku juhi David Miscavige`i sugulase Jenna Miscavige Hilli arvates tegi Katie Holmes õigesti, et ta saientoloogide hulka kuuluvast Tom Cruise´ist lahku läks.

Naise sõnul kasvas ta üles saientoloogide seas ning see ei olnud meeldiv kogemus, kirjutab New York Daily News.

«Kasvasin üles saientoloogide keskel ning see oli nii vaimselt kui füüsiliselt ahistav. Olen ka ise ema ning saan aru, miks Katie Holmes oma tütart Suri Cruise´i saientoloogide eest kaitsta püüab,» selgitas Jenna Miscavige Hill.

Praegu 28-aastane naine astus saientoloogiakirikust välja 2005. aastal.

«Saientoloogid ei pruugi Holmesi ja ta tütart lihtsalt rahule jätta. Holmes peab olema valmis, ka pärast lahutust oma tütart kaitsma,» lisas Miscavige Hill.

Holmes andis möödunud nädalal New Yorgis lahutuse sisse. Cruise andis omapoolse lahutuse sisse Californias.

Väidetavalt ei ole Holmes ja Cruise teineteisega pikka aega suhelnud. Samuti on nad palganud USA ühed kuulsamad lahutusadvokaadid end kaitsmas.

Kinnitama andmetel helistab Cruise üks kord päevas tütar Surile, kes on emaga New Yorgis.

Seoses Cruise´i ja Holmesi lahutusega on päevavalgele ilmunud palju negatiivset saientoloogiakiriku ja saientoloogide kohta.

Arvatakse, et Cruise on selle organisatsiooni juhi David Miscavige täieliku mõju all ning viimane kasutab kuulsat näitlejat enda huvides ära.

Samuti on maailma meediasse jõudnud endiste saientoloogide paljastused selle organisatsiooni kohta.

Kinnitamata andmetel tahtis Holmes lahutust, kuna kartis, et mees saadab tütre saientoloogiakiriku noortelaagrisse, kus lapsele tehakse ajupesu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles