Galerii: tänavused Miss Bikini võistluse kandidaadid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Bikini ja Miss Modelli kandidaadid
Miss Bikini ja Miss Modelli kandidaadid Foto: promo

Eile oli Õllesummeril selle aasta «Eesti Miss Bikini» ja «Eesti Miss Modelli» esimene võistlusvoor, mille käigus selgitati välja Miss Aeroobika tiitlikandja.

Selleks osutus missikandidaat nr. 3. STEFANI LEHESTIK, 20aastane neiu Tallinnast. Stefani õpib Tartu Ülikoolis kehakultuuri. Ta on kogu elu tegelenud iluvõimlemisega ja tema kõrgeimad saavutused on olnud kaks hõbemedalit Maailma Meistrivõistlustelt. Oma tulevikku seostab ta treeneri ametiga.

Saame tuttavaks ka teiste osavõtjatega. Missikandidaat nr. 1 JANELI NILOV on 21aastane Aruküla neiu. Tegeleb juba palju aastaid tantsimise ja laulmisega, osalenud mitmetel talendi- ja iludusvõistlustel.

Missikandidaat nr. 2 KRISTIN AARMA on 21aastane Tallinna neiu. Ta on õppinud jumestajaks ja massööriks, nüüd plaanib õppida veel ka juuksuriks. Talle meeldib teisi kaunimaks muuta. Võtnud osa mitmest iludusvõistlusest ja esindas Eestit 2011. aastal Hiinas toimunud «Miss All Nations» konkursil.

Missikandidaat nr. 4 on ANNIKA SIREL 20aastane Tartu neiu. Tema tegeleb Bikini Fitnessiga, näitlemise ja tantsimisega. Tulevikus saab temast matkatreener ja ka fitnessi treener.

Missikandidaat nr. 5 on CARMEN VELLESTE, 18aastane neiu Tallinnast. Aastaid tegelenud tantsimisega ja tegeleb professionaalsel tasemel tennisega.

Missikandidaat nr. 6 ANNE-LYS KULDMAA on 22aastane ja pärit Tallinnast. Ta õpib klassikalist laulu Georg Otsa nimelises Muusikakoolis. Osales ka Eesti esimeses Tipp Modelli saates sellel kevadel.

Missikandidaat nr. 7 TIINA LÜKK on 20aastane ja õpib Tallinna Ülikoolis Õigusteadust. Tegeleb ka tantsimisega, kuid palju vaba aega pühendab heategevusele. Nimelt käib ta vabatahtlikuna abiks kodutute loomade varjupaigas.

Missikandidaat nr. 8 JEKATERINA BULGARINA on 19aastane Tallinna neiu, kes tegeleb väga mitmekülgsete huvialadega: õppis balletti ja teisi erinevaid tantsustiile, mängis korvpalli Tallinna Kalevi naistekoondises, tegeleb modellindusega ja on Eestit esindanud juba mitmel rahvusvahelisel missivõistlusel.

Missikandidaat nr. 9 LIIS BRIT PERTELSON on 22aastane ja õpib Tallinna Ülikoolis Antropoloogiat. Vabal ajal tegeleb tantsimisega ja käis eelmisel aastal Eestit esindamas «Miss World University 2011» võistlusel Lõuna-Koreas.

Missikandidaat nr. 10 KERSTI PETTAI on 26aastane. Tema igapäevane tegevus on seotud turismindusega, kuid kogu elu on ta oma vaba aja pühendanud võrkpalli mängimisele.

Täna algab Missishow Õllesummeri Hugo Boss Waches Lounge'is jälle kell 20 ja selgitatakse välja MISS FOTO.

Missikandidaatidega saab võrdlevalt tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles