Raul Vaigla juubeliks tuleb kokku legendaarne ansambel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Vaigla
Raul Vaigla Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti üks andekaim ja karismaatilisim muusik Raul Vaigla tähistab pühapäeval 8. juulil oma 50. sünnipäeva täitumist uhke kontserdiga Rock Café's.

Spetsiaalselt juubelikontserdiks tuleb kokku omaaegne progelegend Radar. Lavale astuvad ka Ultima Thule ja VSP Projekt ning lisaks arvukalt külalisesinejaid nende hulgas Tanel Padar, Silvi Vrait, Lenna Kuurma, Hardi Volmer, Peeter Rebane, Lauri Saatpalu, Mikk Tammepõld, Urmas Lattikas, Raivo Tafenau, Ain Varts, Robert Vaigla ja Marie Vaigla.

Raul Vaigla on sündinud 7. juulil 1962 Jõgeval. Vaigla on rikkaliku kogemuste pagasiga instrumentalist, legendaarne jazz-rocki raudvara, Eesti hinnatuim ja armastatuim bassivirtuoos, kes on laval tegutsenud juba üle 30 aastat. Mees, kellel on äratuntavalt isikupärane ja täpne mängustiil, seda muuhulgas ka fretless-bassi instrumentalistina. Bassist, keda võib põhjusega liigitada sooloartistide hulka. Rokimehena tuntud muusik kuulub ühtlasi ka Eesti kõige tuntumate ja tunnustatud džässmuusikute sekka. Mänginud koos Riho Sibulaga ansambli Ultima Thule koosseisus alates ansambli loomisest 1987. aastal. Lisaks mänginud ansamblites Radar, V.S.P Projekt ja Dagö. Teinud erinevaid džässiprojekte koos Urmas Lattikase, Tõnu Naissoo, Raivo Tafenau ja Soome trompetimängija Tero Saartiga. 2003. aastal andis välja sooloplaadi «Soul of Bass». 2012.aastal andis välja õpiku ja DVD «Kuue kuuga bassimängijaks».

Uksed pühapäevasele juubelikontserdile avatakse kell 18.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles