Tõnu Oja ajas spordireporteri segamini sumomaadlejaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Oja paruni rollis.
Tõnu Oja paruni rollis. Foto: AFP / Scanpix

Eile televiktoriinis «Eesti mäng» osalenud tuntud näitleja Tõnu Oja sattus spordipähkli otsa, mida katki hammustada ei suutnud.

Küsimus kõlas: kes oli see sumomaadleja, kes läks koos Barutoga Jaapanisse, aga ei pidanud pingetele vastu ja tuli peagi koju tagasi? Vastusevariandid olid Ott Juurikas, Ott Kiivikas ja Ott Järvela, vahendab Õhtuleht.

Oja, kes ilmselt pole suur vutifänn, muidu võinuks ta telekommentaatori tööd tegeva Järvela tegelikku palet teada, valis viimase variandi. Õige vastus olnuks Juurikas. Rohke Debelakk haris seepeale Oja: «Järvela on jalgpallikommentaator, pole suurem asi jõumees.»

Õhtuleht tervitab oma vaprat spordireporterit Järvelat ja ka Eesti esikulturisti Kiivikast, kelles mõlemas oleks kindlasti südikust ka ülalmainitud Jaapani kultusalal tegude tegemiseks, paraku pole mehed seda teed valinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles