Video: poliitik minestas otsesaates

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia poliitik minestas otsesaates
Austraalia poliitik minestas otsesaates Foto: Youtube

Austraalias tekkis skandaal poliitikute diskussioonisaate ümber, kuna üks poliitikutest minestas ja teine jäi osavõtmatuks.

Poliitikutega saade oli eetris telekanalis ABC, kirjutab The Australian.

Diskussioonis käsitleti süsinikdioksiidimaksu ja kliimamuutust. Saates osalenud poliitik Simon Sheikh hakkas veeklaasi suule tõstma kui ta järsku teadvuse kaotas.

Sheikhi pea kukkus lauale ja seda oli otsesaates näha.

Kuid mitte see ei jäänud silma, vaid hoopis Sheikhi kõrval olnud ministri Sophie Mirabella käitumine.

Mirabella ei osanud minestanuga midagi peale hakata. Telekanali töötajad ruttasid neile appi.

Naine vaatas ta ümber toimunut hämmastunud ilmel.

«Kui keegi kunagi peaks veel esmaabi vajama, siis loodetavasti ei ole see Sophie Mirabella, kellelt seda oodatakse,» kirjutas kolumnist Joe Hildebrand.

Mirabella oskamatu käitumine mõisteti hukka.

«Vaatasin just seda saadet ja nägin Simon Sheiki minestamas. Raske uskuda, et Sophie Mirabella lihtsalt jäi jõllitama. Ta ei liigutanud sõrmegi, et uurida, mis kaaslasega juhtus,» kommenteeriti sotsiaalmeedias.

Sheikh viidi haiglasse. Arstid panid ta voodirežiimile, et ta lõpuks paraneks teda mitu nädalat vaevanud kergest gripist.

Sophie Mirabella esindaja teatas, et naine on juhtunust šokis.

«Ta ei saanud kohe aru, mis juhtus. Ta võttis hiljem Sheikhiga ühendust ja soovis talle head paranemist,» sõnas esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles