Galerii: täna esilinastub südamlik lugu «P.S. I Love You» («P.S. Ma armastan sind»)

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «P.S. I Love You» («P.S. Ma armastan sind»)
Kaader filmist «P.S. I Love You» («P.S. Ma armastan sind») Foto: outnow.ch

Täna jõuab Eesti kinno südamlik lugu «P.S. I Love You» («P.S. Ma armastan sind»), mis räägib abielust, sõprusest ja sedavõrd tugevast armastusest, mis muudab isegi surma lõplikkuse uueks alguseks.

Holly Kennedy (Hilary Swank) on ilus, tark ning abielus oma unistuste mehe, kirgliku iirlase Gerry’ga (Gerard Butler). Kui aga raske haigus Gerry temalt röövib, kukub Holly maailm kokku.

Ainus, kes suudaks naise jalule aidata, on see, keda enam pole. Keegi ei tundnud teda paremini kui Gerry. Ent enne surma tegi mees kõik endast oleneva, et oma armastatut rasketel hetkedel aidata.

Holly 30. sünnipäeval jõuab temani ootamatu saadetis. See on tort ning salvestus… Gerrylt, kes soovitab tal seda tähistama minna. Järgnevate nädalate ja kuude jooksul saab ta mehelt veel sõnumeid, mis saabuvad üllatavaid teid pidi ning keelitavad Hollyt elu nautima, saates teda vastu uutele seiklustele, kusjuures kõik lõpevad samamoodi, sõnadega «P.S. Ma armastan sind».

Lavastajaks ja kaasautoriks on tunnustatud stsenarist Richard LaGravenese. Osades kahekordne Oscari võitja Hilary Swank, Gerard Butler, «Sõprade» staar Lisa Kudrow, Harry Connick Jr., Gina Gershon, Jeffrey Dean Morgan ning Oscari-võitja Kathy Bates.

Filmi ei soovitata alla 12-aastastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles