Inetu vahejuhtum: politsei takistas Alphaville'i lennujaama saabumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diskomuusika suurimaid tähti Alphaville on Õllesummeri avapäeva peaesineja, astudes lavale 4. juulil
Diskomuusika suurimaid tähti Alphaville on Õllesummeri avapäeva peaesineja, astudes lavale 4. juulil Foto: Õllesummer

Täna kell 14 Tallinna lennujaama saabunud Õllesummeri avapäeva peaesineja Alphaville sattus äärmiselt inetusse situatsiooni. Minutipealt välja arvestatud artisti graafikule oleks saatuslikuks saanud lennujaama politsetöötajate ebaviisakas käitumine ja artisti ärasõidu füüsiline takistamine.

«Politseile ei meeldinud, et artisti autod olid pargitud lennujaama ülemisse parklasse invaliidi kohtade lähedusse, kus seisis endale invaliidimärgi hankinud täiesti terve mees oma röövtaksoga,» kommenteeris Õllesummeri pressiesindaja Reno Hekkonens.

«Küsimuse peale, kuidas peaks artist saama autosse soovitati staarid saata alla parklasse, kus nad oleks pidanud ootama politsei sõnul vähemalt 50 minutit,» lisas Hekkonens.

Ilmselt on lennujaama politsei töö ebaseaduslikult invaliidi kaardi hankinud röövtaksode õigusi kaitsta.

«Taoline politsei ülbitsev käitumine on täiesti lubamatu. Ma ei kujuta ette, mis mulje jääb välismaisele supertaarile Eestist. Vähe sellest, politsei ei lasknud autodel lennujaamast ära sõita ning tahtis nii autojuhi kui festivali korraldaja endaga kaasa viia. Lisaks hakkas politsei ülbitsema ka veel Alphaville'i liikmetega nõudes, et nad teeks ometi kiiremini,» rääkis festivali pressiesindaja.

„Me väga loodame, et homme saabuvate Mika ja Manic Street Preachersiga läheb asi kergemini ja neid ei arestita ega saadeta kuhugi tagumistesse parklatesse,“ lisas Hekkonens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles