George Clooney aitab streikivaid stsenariste

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: Reuters / Scanpix

George Clooney plaanib aidata Hollywoodi streikivaid stsenariste ning nood on veendunud, et mees suudab lahendada nende ja stuudiobosside vahelised lahkhelid.

Streik sai alguse 5. novembril ning selle tõttu on ära jäänud mitmed telesarjad, filmid ja auhinnatseremooniad, vahendab Wenn.

Nüüd, kui ohtu on sattunud ka Oscarigala, tunnistas Clooney, et tema ja Steven Spielberg on uurinud, kas neil oleks streigi lõpetamiseks võimalik midagi teha.

Ameerika Kirjanike Ühingu president Patric Verrone leiab, et Clooney sekkumine võib olla elutähtis ning anda väga positiivse tõuke viimaste läbirääkimiste edukaks jätkuks.

«Ma olen tema töö suur fänn. Me oleme siiani pidanud läbirääkimisi sõltumatute ettevõtetega ilma lepitaja vahenduseta. Ma usun, et olukorra lõpetamiseks on vaja suurte stuudiote soovi tõsiselt ja ausalt mingid kokkulepped saavutada,» seletas Verrone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles