Maailmakuulus moedisainer Oskar Metsavaht naaseb juurte juurde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oskar Metsavaht
Oskar Metsavaht Foto: ERR

Kolmanda põlve eestlane, Lõuna-Ameerika tuntuima luksubrändi OSKLEN asutaja ja jätkusuutliku mõtteviisi pioneer Brasiilias külastab septembri lõpul Eestit, et esitleda esmakordselt oma moebrändi kollektsiooni ning esineda avalikul seminaril.

21. septembril saab publik näha OSKLENi moeshowd Tallinna Lennusadamas toimuval Eesti Disainiauhinnad 2012 galal algusega kell 20.00.

22. septembril kell 10.00 toimub KUMU auditooriumis Oskar Metsavahi avalik seminar, kus huvilised saavad osa OSKLENi eduloost, selle looja maailmavaatest ning kogemusest.

Oskar Metsavaht on Brasiilias tuntud spordiarst, kirglik surfar, filmirežissöör, fotograaf ning moekunstnik. Tema loodud kaubamärk OSKLEN on ainus Lõuna-Ameerika luksusbränd, mis on terves maailmas kõrgelt hinnatud selle visuaalse käekirja ning püüdluse poolest väärtustada kohalikku toorainet ja käsitööoskust ning jätkusuutlikku mõtteviisi.

Oskar Metsavaht on Eesti aukonsul Rio de Janeiros ning UNESCO Hea Tahte Saadik. 2011. aastal valis majandusajakiri Fast Company ta maailma saja loovaima äriinimese hulka.

Eesti Disainiauhinnad 2012 on Eesti Disainikeskuse, Eesti Disainerite Liidu, ADC*Estonia ja Teenusmajanduse koja poolt ellu kutsutud konkurss. Ühtse kontseptsiooni alla on toodud erinevad disainivaldkonnad ning tunnustatakse viimase kahe aasta jooksul loodud parimaid tootedisaini projekte (Bruno), veebi- ja graafilist disaini (ADC*E), silmapaistvat noort disainerit (SÄSI) ning esimest korda ka parimat teenusedisaini projekti ning disainikriitikut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles