F-1 Marussia tiimi naistestsõitja sai eluohtlikult vigastada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria De Villota
Maria De Villota Foto: SCANPIX

F-1 Marussia tiimi naistestsõitja, hispaanlanna Maria De Villota sai Inglismaal toimunud testsõidus eluohtlikult vigastada.

De Villota testis selle tiimi masinat Duxfordi lennuväljal, kus ta sõitis vastu sinna lähedale pargitud veoautot, edastab The Telegraph.

Marussia avaldas koheselt pressiteate: «Täna hommikul kell 9.15 kohaliku aja järgi sattus Marussia tiimi testsõitja Maria De Villota õnnetusse kui ta katsetas Duxfordi lennuväljal MR-01 masinat, testides seda esmakordselt».

Teates seisab veel, et kannatada saanud testsõitja viidi haiglasse, kus ta vigastused ja tervislik seisund kindlaks tehakse.

Juhtumit pealt näinute sõnul F-1 masina esiosa hävis, sest kokkupõrge oli väga tugev. Naine oli liikumatult 15 minutit, siis liigutas natuke kätt.

Päästjatel kulus üsna kaua, enne kui nad ta masinast kätte said.

Ida-Inglismaa parameedikute esindaja Gary Sanderson sõnas, et eluohtlikke vigastusi saanud naine viidi Addenbrooke´i haiglasse.

32- aastane Maria De Villota on endise F-1 piloodi Emilio De Villota tütar. Temast sai Marussia testsõitja selle aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles