Liina ja Mihkel nautisid Kadrioru pargis päikeseloojangut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Vahter ja Mihkel Raud
Liina Vahter ja Mihkel Raud Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Eesti meelelahutusmeedia maastikku raputanud kõmuline uudis noorsotsi ja näitleja Liina Vahteri ning telehai Mihkel Raua vahelisest kirglikust suhtest kogub üha enam tuure.

Elu24-ga võttis ühendust anonüümne lugeja (isik toimetusele teada), kes edastas, et nägi eile õhtul Kadrioru pargis Liina Vahterit ja Mihkel Rauda jalutamas.

«Ma täpset kellaaega ei mäleta, aga umbes ajal, mil päike loojuma hakkas,» rääkis allikas telefonivestluses toimetusele.

Eile õhtul loojus päike kell 22.30, see tähendab, et paarike võiski patseerida planeeritult Kadrioru pargis noorpaaridele romantilisena mõjuva päikseloojangu eelsel ajal.

Vihje saatnud lugeja ütles, et jalutas Kadrioru pargis Luige tiigi veerel ning märkas äkki Liina Vahterit ja Mihkel Rauda kõrvuti, käsi-käes kõndimas.

 «Vaatasime parte, kui järsku nemad möödusid,» rääkis ta.

Vihje saatnule näisid Vahteri ja Raua näod täiesti muretud. «Midagi nad varjata ei üritanud, kõndisid rahulikult ja teineteisele keskendunult. Näis nagu ümbritsev neid väga ei huvitanud - nad olid teineteises kinni.»

Lugeja pani tähele ka seda, et Mihkel kandis romantiliseks sündmuseks just mitte väga kohaselt teksapükse ning Liina edvistas lumivalgetes pükstes.

Toimetusele on teada ka fakt, et möödunud nädalal viibis Liina veel Itaalias. Siis vestlesime Liinaga ka telefonitsi ning noor telenägu edastas, et jõuab tagasi Eestisse pühapäeval (s.o 1. juulil).

Kas tõesti valitses Mihkli ja Liina vahel nii suur igatsus, et juba järgmise päeva õhtul mindi ühiselt välja?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles