“Pärnumaa playback” otsib osalejaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playback show
Playback show

Aprilli alguses toimub kümnendat korda staarijäljendajate võistlus “Pärnumaa playback 2009”, millest oodatakse osa võtma linna ja maakonna kooliõpilasi.


Konkursil on osalejate ülesanne jäljendada tuntud artiste, ansambleid ja telenägusid, võttes aluseks muusikavideod või live-esinemised.



Staare oodatakse jäljendama Pärnu linna ja maakonna koolide 1.-12. klassi õpilasi. Samas grupis esinejad ei pea tingimata olema ühe kooli õpilased, kuid registreerudes tuleb märkida, millist kooli esindatakse.



Võistkonna liikmete arv ei ole piiratud ning õpilasel on võimalus üles astuda mitme kavaga. Etteaste peab mahtuma viie minuti sisse.



Võistlus toimub neljas vanusegrupis: 1.-3., 4.-6., 7.-9. ja 10.-12. klass. Esinejaid hindab žürii, kes selgitab välja iga vanuserühma kolm paremat. Jagatakse ka eriauhindu.



“Nagu eelnevatel aastatel nii toimuvad selgi korral mitmes linna koolis eelvoorud, kus valitakse välja need, kes võistlevad põhikonkursil. Kui koolisisest võistlust ei toimu, on võimalik registreeruda otse,” selgitas Rääma kooli direktori asetäitja noorsootöö alal Kaie Pupp.



“Pärnumaa playback” toimub tänavu kümnendat korda. Iga aastaga on osalejate arv suurenenud ja etteastete tase tõusnud. Mullu osales konkursil 32 Pärnumaa õpilasgruppi enam kui 200 esinejaga. Osa soovijaid jäi ukse taha, sest kohtade arv oli piiratud ja lavale lasti vaid parimad.



Registreerumine kestab 27. märtsini, selle kohta jagatakse lisainfot telefonil 5811 6403. “Pärnumaa playback 2009” toimub 4. aprillil Pärnu kuursaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles