Port Arturi kaubanduskeskuses on kauni kodu fotonäitus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotonäitus Port Arturis.
Fotonäitus Port Arturis. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Alates homsest kuni kuu lõpuni saab Pärnus Port Artur 1 kaubanduskeskuses vaadata fotonäitust võistlusel "Kodu kauniks 2008" auhinnatud töödest.


Võistlust "Kodu kauniks" korraldab ajakiri Kodu & Aed kaheksandat aastat. Võistluse eesmärk on innustada ja toetada inimesi ilusate kodude ja aedade loomisel ning tunnustada juba tehtut.

2008. aastal oli võistluse mõlemas, nii kodu- kui aiakategoorias kokku üle 80 osaleja. Välja anti aasta kodu ja aasta aia preemia ning veel seitse auhinda kokku 350 000 krooni eest.

Võistluse žüriisse kuuluvad ajakirja Kodu & Aed toimetuse esindajad, sponsorite esindajad, disainer Krista Aren, kunstiteadlane Karin Paulus, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm ja aiandusspetsialist Mari Laane.

Tänavune võistlus kuulutati välja jaanuaris ja osalema oodatakse kuni 10. juulini.

Selleks tuleb saata vähemalt viis fotot oma kodu eri ruumidest, aia üldilmest või huvitavast õueruumilahendusest (nt aiarajatisest, grilli- või puhkenurgast vms) aadressil Kodu Kauniks, Kodu & Aed, Sakala 16, 10141 Tallinn või meilile forma@forma.ee.

Lisada tuleks kindlasti kaaskiri, kus tutvustate oma peret ja kodu või aeda, ning aadress, telefoninumber ja meiliaadress. Lõppvooru pääsenud kodusid ja aedu külastab žürii.

Võitjad pärjatakse oktoobri alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles