Väike pesukaru jäi kanalisatsioonikaevu luuki kinni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanalisatsioonikaevu  kaane külge kinni jäänud pesukaru
Kanalisatsioonikaevu kaane külge kinni jäänud pesukaru Foto: SCANPIX

USAs Michigani osariigis Dearborn Heightsis oleks noore pesukaru elu võinud lõppeda kanalisatsioonikaevu luugi küljes, kuid õnneks nii ei läinud.

Pesukaru oli sattunud kanalisatsiooni ja püüdis sealt välja saada, kuid jäi peadpidi kaane külge kinni, kirjutab foxnews.com.

Lõksu jäämine oleks võinud pesukarule saatuslikuks saada, sest Michiganis oli kuumalaine ning looma ähvardas janu ja kuumuse kätte suremine.

Kuid juhtum leidis aset Dearborn Heightsi linnaametniku Bill Zimmermani kodu lähedal. Zimmermann on selle linna teede ja kanalisatsioonide eest vastutava ametkonna juht.

Ta helistas oma alluvatele ja abi saabus üsna pea.

Kanalisatsiooni hooldemehed eemaldasid kanalisatsioonikaane. Looma kättesaamiseks kasutati toiduõli, nõudepesuvahendit ja õrna tõmbamist.

Siis viis Zimmermann looma duši alla ja pesi puhtaks. Pesukaru viidi ta looduslikku keskkonda tagasi.

«Kui loom oli kätte saadud, puhtaks pestud ja kammitud, pääses ta koju tagasi. Sealne keskkond on talle tuttav ning ka jahedam,» seisab linnavalitsuse teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles