Eesti parim naislaulja Hannah esineb üle pika aja Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah
Hannah Foto: Snowdog Records

Inglismaal laineid lööv lauljatar Hannah on lõpuks otsustanud oma kodumaist publikut rõõmustada ning on üks peaesinejatest 28.juulil toimuval suurel muusikaüritusel Kloogaranna Festival 2012.

«Olen ikka püüdnud suved Eestis veeta ning puhata. Inglismaal kulub enamus aega loomingule ja kontsertitele - hiljuti sain valmis ka mitu uut muusikavideot. Tundus just õige aeg ja koht oma kalleid Eesti fänne tänada ning üks võimas kontsert anda. Pealegi, esinejate nimekiri on muljetavaldav ning on suur au heade kolleegidega lava jagada», rõõmustab lauljatar ning lisab: «Hetkel töötamegi produktsioonitiimiga välja esinemise konseptsiooni. Mul on see viga, et kui ma midagi teen, siis korralikult ja hingega. Tahan alati andast endast 100% ning iseenesestmõistetavalt midagi ei võta.»

28. juulil astuvad Kloogarannas peale Hannah'i üles veel sellised Eesti tipud nagu Ewert and The Two Dragons, Smilers, Ivo Linna & Supernova, Shanon, reggae ja afropopi kuningas Bombillaz ning Hirmo Faktor. Festivalile pääseb ka festivalibussiga, mille graafik on näha ürituse kodulehel.

Hannah, kes juba aastaid resideerub peamiselt Londonis, on ka agar jalgpallifänn. Viis aastat tagasi oli just Hannah see, kes valiti Wembley staadionil Eesti-Inglismaa mängu eel mõlema riigi hümni laulma. Lisaks valiti tema lugu «I Believe In You» Inglismaa jalgpallikoondise 2010.aasta MM-finaalturniiri hümniks.

Selle aasta EM-turniiri finaali kohta arvab Hannah: «Tegemist tuleb kindlasti ülipõneva mänguga. Arvestades eilset Itaalia-Saksamaa võitlust, võiks pigem arvata, et Itaalia on see, kes kuldsed medalid saab. Balotellil saab selles muidugi suur roll olema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles