Elevant Fien: Ronaldo ja Torres löövad kahe peale kokku kaks või enam väravat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elevant Fien
Elevant Fien Foto: Tallinna loomaaed / Paf Eesti

Tallinna Loomaaia elevant Fien ennustas, et tänaõhtuses Hispaania ja Portugali vahelises poolfinaalkohtumises löövad Ronaldo ja Torres kahe peale kokku kaks või enam väravat.

Spordiennustusportaali Paf juhi Allar Levandi sõnul on Hispaania võidukoefitsiendiks 1,95 Portugali 4,25 vastu. «Nende koefitsientide alusel või prognoosida, et ajalugu kordub, sest 2010. aastal alistas Hispaania maailmameistrivõistlustel samuti Portugali tulemusega 1:0,» kommenteeris Levandi. «Seis 1:0 on meie arvates ka kõige tõenäolisem normaalaja tulemus ning selle skoori koefitsiendiks on 5,75,» lisas Levandi.

Tallinna Loomaaia 29-aastane elevant Fien moodustab koos Aivar Kuusmaa, Gert Kullamäe, Marko Kristali ja Kalev Kruusiga Sõprade klubi, mis ennustab EURO 2012 finaalturniiri tulemusi.

2012. aasta Euroopa jalgpalli meistrivõistluste korraldajamaades on ennustajateks samuti elevant (Poolas) ja lisaks veel siga (Ukrainas).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles