Maijooksul osalejad saavad tasuta kruiisi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maijooks.
Maijooks. Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/SCANPIX BALTICS

Kõik naised, kes registreeruvad naistepäevaks, 8. märtsiks mais Tallinna Lauluväljakul toimuvale Maijooksule osavõtjaks, saavad kingituseks suvise päevakruiisi Helsingisse.

Ürituse pressiesindaja Mati Lillialliku teatel on 23. mail toimuv tervise- ja liikumisüritus mõeldud õrnemale soole.

Võistluskeskus ja stardi- ning finishipaik on traditsiooniliselt Tallinna Lauluväljaku territooriumil.

Samas toimub ka suur soojendusvõimlemine ja kevadine kontsert ning saab tutvuda sponsorite ja koostööpartnerite väljapanekuga.

Maijooks toimub kõigile jõukohasel seitsmekilomeetrisel rajal. Osaleda saab erinevates kategooriates: ajavõtuga jooks, ajavõtuta jooks, kepikõnd ja käimine.

Sel nädalal Maijooksule registreerinutele teevad korraldajad koostöös Viking Linega naistepäeva kingituse.

"Kõik tüdrukud, neiud, naised ja daamid, kes naistepäevaks, 8. märtsiks Maijooksust osavõtjaks registreeritakse, saavad Viking Linelt kingituseks suvise päevakruiisi Helsingisse," lubas Lilliallik. "Viking Line kinkekaardi saavad kõik 8. märtsiks registreerunud kätte koos Maijooksu rinnanumbriga võistluskeskusest 23. mai hommikul. Viking Line kinkekaart kehtib kuni 31. augustini."

Maijooksule saab registreerida tervisespordiürituste kodulehel internetis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles