«The Message»: Eesti noorte tantsijate kommuun vallutab maailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader noorte omaalgatusprojektist «The Message»
Kaader noorte omaalgatusprojektist «The Message» Foto: Youtube

Pärnus kogunesid tantsijad üle Eesti 11 linnast, et alustada üheskoos midagi suurt - midagi, mis tulevikus annaks võimalusi ning motivatsiooni kõigile neile, kellel pole võimalik tegeleda või väljendada ennast läbi kunsti.

«Me ei piirdunud vaid ühe kokkusaamisega, ning veel vähem vaid ühe videoga. Juba teine «The Message» üritus toimus Viljandis 16.-17. juunil. Iga korraga lisandub meie projekti järjest rohkem ja rohkem tantsu-, kunsti- ja muusikahuvilisi ning teisi noori talente,» edastab Elu24-le projektis kaasategev Karina.

«Praeguseks on valminud esimese «The Message'i» täisversioon ja samuti on valmis ka «The Message 2» teaser.
Varsti on tulemas ka «The Message 3», mis toimub Keilas ning enne seda saab ka valmis täisversioon sellest, mida tehti Viljandis, seega on mida oodata!»

«Mina, kui «The Message'i» perega juba esimesel korral liitunud, võin julgelt väita, et see projekt on nii minu, kui ka teiste osalejate elus väga tähtsal kohal. Iga korraga saame me sellest üritusest järjest rohkem energiat, inspiratsiooni ja motivatsiooni,» edastas Karina oma emotsioonid.

«Tänu «The Message'i» üritusele olen leidnud enda teise pere ning saanud unustamatuid kogemusi. Loodan südamest, et meie fantastiline pere püsib veel väga kaua koos, ja et meiega liituks veel paljud andekad noored. Sest... Peace, Love, Unity & Having Fun!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles