Raju pidu: Tartus avatakse uus klubi Pocket!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval 4. märtsil kell 22 avatakse Tartus Rehepapi ruumides läbi kahe korruse uus klubi POCKET
Kolmapäeval 4. märtsil kell 22 avatakse Tartus Rehepapi ruumides läbi kahe korruse uus klubi POCKET Foto: Klubi Pocket
Juba sel kolmapäeval, 4. märtsil kell 22 avatakse Tartus Rehepapi ruumides läbi kahe korruse uus klubi nimega POCKET.

«Avapeo maiuspalaks on teile pakkuda meie juurde kolinud pidudesari Retro Groove,» pajatab üks ürituse korraldajatest, Meelis Mäeots.

Tema sõnul on DJ-d tõelised oma ala maestrod: Kalev K, Eero Mander ja Anti Aaver!

Mäeotsa sõnul sai 20. sajand juba pea kümme aastat tagasi läbi, kuid klubid elavad, nagu aeg poleks edasi liikunudki. «Meil ei jäänud lihtsalt muud üle, kui ise see viga parandada.»

Kui olete tüdinenud, et peokohtades maksavad joogid üle mõistuse palju ja tihti seisad poole peost baari järjekorras, siis lubavad peo korraldajad, et sellist jama teiega Pocketis ei toimu, lisades, et sellised vidinad nagu mõõtetopsid leiutas ilmselt maailma kõige ihnem klubiomanik.
 
Avapeol on kohal show-baarmanid, püro-show, visuaal- ja videoefektid. Tõelisi üllatusi näevad loomulikult ainult need, kes kohale viitsivad tulla. Lühidalt, Pocket on mõeldud inimestele, kes rõõmsalt ja muretult pidutseda soovivad.
 
Ürituse reklaamklippi näed SIIT.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles