Millist muusikat kuulab meelsasti Marvi Vallaste?

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi saadab Eurovisioonil taustalauljana alati särav Marvi Vallaste.
Ott Leplandi saadab Eurovisioonil taustalauljana alati särav Marvi Vallaste. Foto: Jelena Rudi

Eestit koos Ott Leplandiga Eurovisioonil esindanud Marvi Vallaste räägib, milliste esitajate muusikat kuulab tema kõige meelsamini.

«Goldfrapp on UK elektriduo, kelle eestvedajaks laulja Alison Goldfrapp. Bändi viimasel kogumikul «The Singles» kõlavad ambient, elektrooniline popp ja ka glam rock koos esinevates muusikapalades,» räägib Marvi ajakirjale Anne&Stiil.

«Romantiline, lihtne, ilus ja sünge melanhoolsus, karismaatiline vokaal, head rütmid. Minu jaoks pakub plaat palju vastuolulisi emotsioone - see on ka põhjuseks, miks kuulan Goldfrappi ikka ja jälle,» jätkab Marvi.

«Kindlasti on sel suvel veel üheks kuulamisplaadiks MaiNekk (Erki Pärnoja bänd Rootsi ja Taani kamraadidega) oma uue albumiga «Care for the Bulpier Ones». Nende poiste muusika iseloomustamiseks on parimad sõnad: kirglik alternatiivne rock. On, mida avastada ja kuulata!» seletas Marvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles