«Eesti tippmodelli» toimetaja Susan Luitsalu: Wunder sai pikki päid ja jalgu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Luitsalu.
Susan Luitsalu. Foto: Hele-Mai Alamaa (Anne & Stiil)

Kolumnist ja saate «Eesti tippmodell» üks toimetajatest Susan Luitsalu räägib, et on friigimagnet, kuigi see olevat aeg-ajalt «üliväga tüütu», on naine ka vastutasuks saanud mingi kummalise valgustatud oleku.

«Jah, argised asjad, nagu kokkupuude rumala inimesega, võib mul vererõhu kõrgeks ajada küll, aga kui meil käib autos viisakas varas, kes võtab ainult mõned asjad ja jätab pärast kõik kenasti korda, siis ma lihtsalt ei viitsigi mõelda rohkemat kui «Miss Iganes 2012», ohata ja rõõmustada, et ta võttis ainult (endale) vajaliku, mitte ei kahmanud pimesi kaasa mu lemmikpastakat,» kirjutab Luitsalu Anne&Stiil värskes numbris.

«Samasugune õlakehitamise seisund on mul tekkinud ka inimeste suhtes - võib lausa uhkusega öelda, et olen võrdlemisi eelarvamustevaba,» jätkab ta.

Eelarvamuste teemal jätkates lisab Luitsalu, et lõpetas just ühe saate tegemise, mille saatejuht ei olnud just kõige kogenum ning sai selle eest igalt poolt vastu päid ja jalgu.

«No teate küll - pikk, blond, modell... Ma saan suurepäraselt aru, kui inimestele ei meeldi kellegi hääl, välimus või telkus olemise stiil, aga mind pani tõsiselt hämmastama, kui pöördesse läksid igati täiskasvanud naised - Facebookis ja mu enda tuttavad - ning pildusid resoluutselt sappi stiilis «ta on loll» või «appi, kui ebameeldiv inimene»,» kehitab Luitsalu õlgu Eestis toimuva hinnangutesaju peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles