Pärnus kuuleb rokkmuusikat otse Inglismaalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DND
DND Foto: Promopilt

Briti alternatiivroki punt DND astub koos kohalike soojendusesinejatega Pärnus Lonkava Konna Kõrtsis lavale 28. juunil.

Kontserdil esitab bändma lugude paremikku, kuid annab ka aimu sügisel ilmuva albumi materjalist.

«Minu üks ammuseid unistusi on olnud teha täiesti eestikeelne album. Ja nüüd ongi kindel, et meie uus kauamängiv saab olema emakeeles ning unistus seega teoks,» räägib bändi loomingu eest vastutav laulev kitarrist Andreas Sepp.

DND, endise nimega Dead Next Door, on käesoleva sajandi alguses Inglismaale suundunud kolme Tartust pärit muusiku bänd, mis on Eesti raadiojaamades mitmete singlitega teadlikumate muusikasõpradeni jõudnud. Varem vaid inglisekeelsele loomingule keskendunud kollektiiv on viimastel aastatel ilmutanud ka vene- ja eestikeelset materjali.

Inglismaalt saabunuid tervitavad kohalikud ansamblid Sibyl Vane ja Panic Switch. Eestis aina enam austajaid koguv Sibyl Vane annab Lonkavas Konnas viimase kontserdi enne ülesastumisi Läti suurimatel muusikafestivalidel Positivus ja Summer Sound. Õhtut alustab värske Pärnu alternatiivroki bänd Panic Switch, kellelt ilmus selle aasta alguses singel «Chasing the Sun».

Kontsert algab neljapäeval, 28. juunil kell 21.00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles