Üksikvanemate õnneliku paari teed lähevad lahku?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Rein Palumaa
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Rein Palumaa Foto: Kanal 2

Üksikvanem Rein Palumaa ja Galina võtsid uue aasta üksmeeles koos vastu, kuid juba siis olid mehe ja naise suhetes mõrad, sest Galina tunneb hinges, et ta pole mehe jaoks ainus naine.

«Mõistan, et tööga on tal probleeme, kuid see pidev vale ja hämamine, kummalised telefonikõned ja süüdistused, nagu oleksin mina kõiges süüdi, teeb nõutuks,» rääkis naine, kirjutas Õhtuleht.

Galina sõnul tegi hingele haiget see, kui pärast mesinädalat soojal maal, kus elati emotsionaalset mehe-naise-elu, Rein uuesti tutvusportaalis aktiivselt uusi partnereid otsima hakkas.

Kuna Reinul sülearvutit pole, aga tutvumisportaali kaudu laekunud kümned elektronkirjad ootasid lugemist-vastamist, kasutas mees Tartus olles armsama arvutit.

«Algul ma ei saanud aru, mis toimub, siis tegi asi nalja ja lõpuks läks süda pahaks – Rein oli määranud kohtingu korraga viiele naisele,» rääkis Galina Õhtulehele.

Temperamentne Galina küsis Reinult otse, milleks selline nõme mäng, kuid mees ajas silmad süütult punni ja tegi lamba nägu: mida saab tema teha, kui naised talle tormi jooksevad.

«Kes kuradi tibla see vahele surgib, see on minu isiklik elu, ise tean, mida teen,» ägestub Rein, kui temalt aru pärida vihje üle, nagu oleks tal Railiga endiselt kuum diil, ja ühe teise daami sõnul on Rein kõik saates osalenud naisekandidaadid mehena üle katsunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles