Miss Mehhiko uue Kanal 2 armastussarja «Talisman» peaosas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Miss Mehhiko Blanco Soto.
Endine Miss Mehhiko Blanco Soto. Foto: Kanal 2

Alates tänasest jõuab igal argipäeval kell 16.30 eetrisse draamasari «Talisman» mille keskmes on armulugu täis intriige, kirge ja romantikat.

Kanal 2 vaatajale juba tuttava telenovela «Eva Luna» staar, endine Miss Mehhiko Blanco Soto mängib noort ja imekaunist Camilat, kelle elu muutub täielikult, kui ta isa Esteban mängib nende rantšo kaardimängus maha ja pere peab uude kohta kolima. Peagi pöördub Estebani rahaseis taas paremuse poole ja ta ostab perele maalilise Kalifornia rantšo «Talisman». Endine omanik ei suuda endale aga rantšo müüki andestada ja palub oma ustaval abilisel Pedrol (Rafael Novoa) häärberi päästmiseks oma tütrega abielluda.

Päeval mil uued elanikud rantšosse saabuvad, ei suuda Pedro enam peretütar Camilalt silmi pöörata ja salajane armulugu ongi alanud. Armastajapaaril tuleb ületada mitmeid takistusi, mida viskavad nende teele naaberrantšo omanik Gregorio, Pedro ebastabiilne abikaasa Mariana ja mitmed teised, kes rantšole hammast ihuvad.

Pöörane ja kirglik «Talisman» on Kanal 2 eetris alates esmaspäevast, 25. juunist igal argipäeval kell 16.30.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles