Purjus säutsumise õppetund: Tulisa kaotas tuhandeid jälgijaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulisa Contostavlos
Tulisa Contostavlos Foto: SCANPIX

Lauljatar Tulisa Contostavlos kaotas Twitteris tuhandeid jälgijaid, kui ta oli purjus peaga kirjutanud halvustavaid sõnumeid «kuramuse vihkajatele».

Naine pidutses koos Rita Oraga New Yorgis ja alustas õhtut positiivse sõnumiga, milles tänas oma toetajaid: «Nuff luv 2 all the muffin n ndubletts, 4 eva thankful 4 ur support.»

Hiljem sõimas ta aga vihkajaid: «N as 4 all u f***ing haters ... u can kiss my f***ing ass #gettingpaid #bothered? Gdsghdhdhdh hahaha».

Järgmisel hommikul teatas ta, et ei kahetse paari tuhande jälgija kaotamist: «Always loose a few thousand followers when I av a drunken rant with a bit of harsh language..#wellworthit #f***em

Sellele järgnes PILT, millel oli kirjas: «Oh, vabandust. Ma ei teadnud, et sa oled minu elu ekspert ja tead, kuidas ma seda elama peaksin. Palun jätka, ma teen märkmeid.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles