Annie Lennoxi plaadifirma hülgas ta

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annie Lennox
Annie Lennox Foto: AFP / Scanpix

Annie Lennox oli masendunud, kui tema plaadifirma ta hülgas, leides, et see oli kui hammaste väljalöömine.

Lauljanna oli šokeeritud, kui Sony BMG lõpetas tema kõnedele vastamise vaid paar nädalat enne seda, kui leping firmaga lõppema pidi, vahendab Wenn.

53-aastane naine oli plaadifirma käitumisest vapustatud, sest kunagi nimetati teda sealsamas isegi kõigi aegade üheks paremaks lauljaks üldse.

«Nad ignoreerisid mind täielikult. See oli kummaline. See oli löök allapoole vööd. Nad ei vastanud kolm nädalat mu telefonikõnedele ega e-kirjadele. Ma püüan välja selgitada, mis selle põhjustada võis,» seletas Lennox.

«Tõenäoliselt on see hea, et ma nendega enam koos ei ole.»

«Mul on  tunne, justkui mind oleks ära kasutatud. Ma olen energiast tühi ning järgmised kuud võtangi rahulikumalt, et välja mõelda, mida oma vabadusega peale hakata,» lisas lauljanna.

Lennoxi viimane album «Songs Of Mass Destruction» jõudis oktoobrikuu edetabelis Billboard 200 üheksandale kohale, müües kuu esimesel nädalal Ameerikas koguni 78 000 plaati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles