![Cartier Premiere prillikollektsiooni esitlus 2. detsembril Tallinna Optikas.
Trendiprille proovis ka tippkokk Imre Kose](http://f10.pmo.ee/LOvkwDN7aqf81dFH2XexeBG4UwM=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2011/12/05/864728t1h29e1.jpg)
Tippkokk Imre Kose teab täpselt, kust pärinevad tema toidualased põhitõed ja kired - muidugi lapsepõlvest - ehkki kööki sattus ta siis peamiselt vaid sööma.
Tippkokk Imre Kose teab täpselt, kust pärinevad tema toidualased põhitõed ja kired - muidugi lapsepõlvest - ehkki kööki sattus ta siis peamiselt vaid sööma.
Kuigi Imre nägi söögitegemist palju pealt, ei kippunud ta ise küll kohe maast madalast käsi jahuseks tegema, kirjutab Naisteleht.
«Lapsena meeldis mulle ikka süüa, mitte süüa teha. Ma isegi ausalt öeldes ei mõelnud selle peale,» naerab ta.
«Muidugi olin selles mõttes teadlik sööja, et juba väga varajases eas oskasin ma vahet teha järve- ja mereveeangerjal,» lisab ta ja meenutab lugu, kuidas kord külalised tõid kostiks kaasa järveangerjat ja tema siiras lapsesuu selle kohe mudamaitseliseks tituleeris.
«Eks see ole harjumise asi, nende arust oli sel täitsa tavaline angerjamaitse.»