Eesti esimene tippmodell ei lendagi Londonisse lepingut täitma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti tippmodelli" neiud Londonis Gomez-Gracia moeshowl, mille korraldas Kaja Wunder. Osalesid noored modellihakatised Lisann Luik, Keiu Simm, Triinu Lääne, Helina Metsik ja Ksenia Viksne
"Eesti tippmodelli" neiud Londonis Gomez-Gracia moeshowl, mille korraldas Kaja Wunder. Osalesid noored modellihakatised Lisann Luik, Keiu Simm, Triinu Lääne, Helina Metsik ja Ksenia Viksne Foto: The Button Club

Saate «Eesti tippmodell» võitja Helina Metsik (15) sai mäletatavasti peaauhinnaks lepingu modelliagentuuriga Premiere - kahjuks peab neiu oma Londonisse sõitu veel ootama, kuna asjaajamine võtab aega.

«Võimalik, et veedan suve üldse Eestis,» mõtiskleb Helina, kes ise ootab juba pikisilmi välismaale modellitööle minekut, kirjutab Naisteleht.

Praegu veel Helina ei tea, mis temast edasi saab ja millal avaneb võimalus alustada modellitööga Londonis.

«Igatahes olen valmis minema,» ütleb ta. «See, kui pikaks ma sinna lähen, sõltub erinevatest asjaoludest ja sellest, mida ma ise otsustan. Võib-olla ei peagi kohe ka kooli päris pooleli jätma ja saan modellitööga tegeleda näiteks koolivaheaegadel,» mõtiskleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles