Osta.ee Julia kohtingut näeb on-line ülekandes

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arena Pub.
Arena Pub. Foto: arenapub.ee

Teisipäeval Tallinnas Arena Pubis toimuvat kohtingut, kus osaleb end netioksjonile pannud Pärnu neiu Julia Rinso, saab vaadata pubi kodulehelt internetis.

Tallinnas Hipodroomil asuva pubi omanik Omar Õunapuu rääkis 24tunnile, et tal oli algusest peale kavas Osta.ee-s toimunud kohtinguoksjon võita.

„Põhiline oli, et raha läheb heategevuseks," seletas 550 krooniga oksjoni võitnud Õunapuu. „Sellepärast oleksin olnud valmis ka tuhandest kroonist edasi minema, et raha läheb sinna, kus seda vajatakse, ja heategevuses osalen alati meelsasti."

Teisipäeval läheb Juliaga kohtama Omari sõber Taavi, sest mehel oli algusest peale plaanis osta kohting sõbrale.

Õunapuu iseloomustas sõpra kui sportlikku ja toredat meest, kes on alati avatud uutele kogemustele.

„Väljend naiste-, napsu- ja naljamees sobib Taavi kohta küll," märkis Õunapuu. „Ainult naistega tal see asi kahjuks hästi ei õnnestu. Eks naised tahavad temalt rohkem sõprust kui midagi muud."

Millega Taavi teisipäeval Juliat üllatada kavatseb, ei soostunud Õunapuu avama.

„Eks tal on üllatusi varuks," salatses Arena Pubi omanik. "Kindlasti tuleb sellest väga huvitav kohtumine."

Endaga kohtingu oksjonile pannud Julia nentis, et ootab teisipäevaselt kohtingult huvitavat vestlust ja niisama istumist. Mingeid tõsiseid plaane neiu ei pea.

Õunapuu märkis, et otsustas asja huvitavamaks teha ja teeb teisipäevasest kohtingust algusega kell 15 on-line-ülekande, mida saavad arvutikasutajad jälgida Arena Pubi kodulehelt internetis.

Julia Rinso kerkis meedia huviorbiiti veebruari keskel, kui ERR uudised kirjutasid 19aastasest Pärnu tüdrukust, kes pani internetikeskkonda Osta.ee oksjonile kohtumise endaga.

Oksjon püstitas Osta.ee keskkonnas külastatavuse rekordi.

Kohtingut pakkunud oksjonit vaadati 54 640 korda. Oksjoni juures esitati ligi 100 küsimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles