Ralliäss Inessa: minu jaoks on seks lihtsalt protsess

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inessa Tushkanova - seksikaim ralliäss
Inessa Tushkanova - seksikaim ralliäss Foto: Vitaliy Rudenko

Inessa Tushkanova- neiu ebatavalise elukutsega.

Modell, kes poseerinud paljudes ajakirjades. Professionaalse võidusõitjana on Inessa Venemaa ringradade karikaomanik, kes võistleb külg külje kõrval meestega tõeliste proffide keskel. Ajakiri QOQO uuris Inessa tegemiste kohta lähemalt.

Kuidas sa üldse rallimaailma sattusid?
Täiesti juhuslikult kohtasin kunagi kohvikus ühte amatöörrallide organisaatorit, kes korraldas rallisid standardvarustuses autodele. Tema kutsus mindki ühes sõbrannaga võistlusest osa võtma. Tol hetkel olin ma alles juhiloa saanud ja äsja olin järelmaksuga hankinud ka uue auto. Nii saingi rallipisiku.

Kas on raske olla naisralliäss?
Väga raske, ülimalt raske. Kuidas sa ka ei sõidaks, hästi või halvasti, esimeseks või kolmandaks... ühiskond suhtub ikka eelarvamustega. Kui sõidad hästi, siis „lihtsalt vedas” ja kui läheb kehvasti, siis on suhtumine selline, et „ah, mis neilt tahta, nad ju eided”. Selline asi teeb natuke kurvaks. Vahest saab aga naiselikkust ära kasutada näiteks meediat enda kaitseks kasutades − seda eelist meestel ei ole.

Kas on olnud eluohtlikke olukordi? Kui jah, siis räägi lähemalt.
Mis on eluohtlik ja mis mitte? Vaid seal üleval teatakse vastust. Rallis on iga sentimeeter alati mõõdetud. Sentimeeter siin, puu seal.... põmaki... ja täiesti ribadeks. Aga ma ei mõtle kunagi sellele. Püüan sõita maksimumkiirusega ja võtta napikaid, kui olukord seda nõuab.

Kas on olnud hetki, kus sa oled mõelnud, et nüüd aitab − ei rallile? Kui jah, siis mis oli põhjuseks?
Seda on juhtunud ja mitte ühe korra. Põhjuseks valu ja pettumus partnerites, sõprades, sponsorites, kaardilugejas, teeninduses jne. Väga raske on saada kokku head tiimi, et kõik oleks hästi ja töötaks nagu kellavärk.

Kas julged väita, et oled kõige seksikam naispiloot?
Kindlalt võin öelda, et jah. Samas maitsed on erinevad, saate ju aru... (Naerab.)


Kui palju trahve kiiruse ületamise eest on sulle elu jooksul tehtud?
Oh! Väga palju. Eriti jube on sõita Eestis. Siinsed seadused on väga karmid ja trahvid suured.

Kas sinusugusele kuumaverelisele naisele läheks põhjamaiselt karge mees peale?
Mul on sellistega kergem, vähemalt tülitseksime harvem või üldsegi mitte.


Millistel kaantel oled säranud?
Ukraina, Venemaa, Tšehhi ja Leedu Playboys. Siis veel sellised klantsajakirjad nagu Poola CKM ja Venemaa XXL. Poseerinud olen ka autoajakirjades ja muudes väljaannetes.

Defineeri mõiste seks!
Minu jaoks on seks lihtsalt protsess. Mina pigem armatsen. Sõna seks kõlab minu jaoks rohkem sellise loomaliku rahulduse saamisena.


Täispikk intervjuu ajakirja QOQO suvenumbris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles