Osta.ee Julia kohtab teisipäeval Tallinnas

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Rinso ehk nüüdsest tuntud ka kui kohtingu-Julia.
Julia Rinso ehk nüüdsest tuntud ka kui kohtingu-Julia. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Endaga kohtingu internetioksjonile pannud Pärnu neiu Julia Rinso kohtab oksjoni võitjaga teisipäeval ühes Tallinna pubis.

„Tundub täitsa chill tüüp olevat," rääkis oksjonivõitjaga internetikeskkonnas MSN suhelnud Julia. „Jättis endast igatahes armsa mulje. Tema lemmikjook on kohv konjakiga."

Rinso märkis, et ta saatis esmaspäeval oksjoni võitjale e-postiga oma MSNi aadressi ja aktiivsem vestlus algas reedel.

„Ta võttis minuga eile ühendust ja kutsus teisipäevaks Tallinna," rääkis neiu. „Kohtamine toimub ühes Tallinna pubis, aga ma ei saanud täpselt aru, kas ta töötab seal või on omanik. Ütles, et see on tema pubi."

Julia lisas, et kohtingult ootab ta huvitavat vestlust ja niisama istumist. Tõsiseid plaane neiu ei pea.

Kohtingu võitnud noormees ütles vabaajaportaalile 24tundi, et osales oksjonil, sest Julia lubas annetada raha Pärnu kodutute loomade varjupaigale, ja heategevuses osaleb ta meeleldi.

Julia Rinso kerkis meedia huviorbiiti veebruari keskel, kui ERR uudised kirjutasid 19aastasest Pärnu tüdrukust, kes pani internetikeskkonda Osta.ee oksjonile kohtumise endaga.

Oksjon püstitas Osta.ee keskkonnas külastatavuse rekordi. Kohtingut pakkunud oksjonit vaadati 54 640 korda. Oksjoni juures esitati ligi 100 küsimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles