Fännide suhtumine frustreerib The Smashing Pumpkins staare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli The Smashing Pumkins laulja Billy Corgan.
Ansambli The Smashing Pumkins laulja Billy Corgan. Foto: BERTHOLD STADLER/AFP

Bändi The Smashing Pumpkins muusikuid frustreerib fännide ihalus vanade hittlugude järele.

Tuuri peamiselt uue plaadi «Oceania» materjali tutvustamisele üles ehitanud rokkaritelt oodatakse pigem tuntuid palu, vahendab Celeb Edge.

Laulja Billy Corgani sõnul tekitab fännide vastuseis neis negatiivseid tundeid. «Oleme kohanud vastuseisu, nagu: «Tore, et üritate oma loomingus areneda, aga te võiks lihtsalt vanu lugusid mängida.» Olen sellist suhtumist kohanud viimased viis aastat. Mina olen kogu selle aja vaid uut materjali loonud, kuid ühel hetkel jõuad punktini, kus tekib küsimus: «Võib-olla ei liigugi me kuskile edasi? Võib-olla ei võeta The Smashing Pumpkinsi tänapäevast nägu mitte kunagi omaks?»»

Sellele vaatamata mängib bänd uutel kontsertidel «Oceania» lugusid. «Mängime kogu albumi algusest lõpuni. See plaan oli kohe alguses. Kõik teised esitavad viimasel ajal oma vanu albumeid. Inimesed nüüd seda vaid ootavadki,» rääkis Corgan väljaandele artsdirect.com.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles