Vastuoluline kristlus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relika Rae
Relika Rae Foto: Erakogu
Jeesus ütleb temale:" Mina olen tee ja tõde ja elu, ükski ei saa Isa juurde muidu kui minu kaudu!"
Johannese 14:6

Niisiis, seoses mu eelmise blogiga... Juttu oli sellest, kuidas mõned inimesed ikka ja jälle oma arvamust kangekaelselt peale suruvad, ning otseloomulikult suutis keegi järjekordselt postitada kommentaari pooliku piiblitsitaadiga. Üldiselt olete teie, kristlased, mind juba nii välja vihastanud, et mul ei jätku enam sõnu.

Pean muidugi tõdema, et vahel satub mu teele ka toredaid ja tõsiselt jumalat armastavaid inimesi, kuid 90% olete te silmakirjalikud valekuulutajad, kes iseenesele ja oma jumalale vastu räägivad, tehes seda nii oma tegude, kui sõnadega.

Häda teile, kirjatundjad ja variserid, te silmakirjatsejad, et te käite läbi mered ja maad, et saavutada ühegi, kes heidab teie usku; ja kui ta on heitnud, siis te teete tast põrgulapse, kaks korda hullema kui te ise!
Matteuse 23:15

Üldiselt otsite te meelega asju, mille kallal nokkida ja mida maha teha. See näitab ainult teie nõrkust usus. Miks võitlete te nii tulihingeliselt vastu näiteks rockkontsertidele?

Jah, Lutsifer oli ülistusingel ja teie loogika järgi meelitab ta inimesi enda juurde just muusikaga. Olgu, mõelge selliseid jaburusi ja ignoreerige fakti, et noored põgenevad Marilyn Mansonit kuulama just teie vagaduse rõhumise pärast.

Kui te oma jumalas ja palvetes nii kindlad oleksite, siis ei huvitaks need kontserdid teid üldse, sest te teaksite, et teie jumal hoiab teie lapsed õigel teel.

Tegin kunagi Pärnu Postimehe noortelehte „Patarei" intervjuu ühe Norra misjonäriga. Toimetaja pani pealkirjaks „Norra kristlane naudib Eestis elu".

Tegemist oli rõõmsameelse, tõsiuskliku jumalasulasega, kes tegi ka kristliku rockbändi. Varsti ilmus lehes ühe lugeja tekst, kus ta tembeldas noormehe saatana käsilaseks, väites, et too ei ole mingi kristlane kui ta nö. elu naudib.

No kuulge, te usute ju mõlemad sama jumalat, kes on õpetanud rõõmus olema usu vaimus! Ja pärast sellist käitumist loodate, et keegi võtab teid tõsiselt?

Nõnda olete ka teie küll väljaspoolt näha õiged inimeste ees, kuid seespoolt te olete täis salalikku meelt ja ülekohut.
Matteuse 23:28

Mõnda aega tagasi suve paiku saime sõbrannaga Pärnu rannas kokku ühe Tallinna tuttavaga ning jäime lõbusalt vestlema. Juhtumisi oli mul kaelas tagurpidi rist, mis ei oma minu jaoks absoluutselt mitte mingit ümberpööratud kristluse loogikaga satanistlikku tähendust.

Varsti tuli meid segama mingi järjekordne usuhull, kes alustas kohe oma juttu ebaviisakalt süüdistades. Ta jahvatas pikalt sellest, et saatan pakub meile vaid illusioone, viidates mu Peetruse ristile.

Peale umbes tunni aja pikkusi süüdistavaid kõnesid ja jutte sellest, et me põleme põrgus, sai meil lõpuks villand ja palusime viisakalt naisterahval lahkuda ja meid rahule jätta. Sellest ei teinud ta aga kuulmagi ning pidas veel umbes pooleteist tunnise jutluse, millised saatanasigitised me oleme.

Lõpuks saime tollest nö. jumalasulasest lahti, kui hakkasime politseisse helistama. Alles siis võttis ta nõuks meid rahule jätta. Kahjuks pidi meie Tallinna tuttav varsti lahkuma ja nii jäidki meil pooled jutud rääkimata.

Häda teile variseridele, et te armastate esimest istet kogudusekodades ja teretusi turgudel!
Luuka 11:43

Vot just selliste asjade pärast nii paljud kristlasi vihkavadki. „I never hated a one true god, but the god all the people i hated" seisab Marilyn Mansoni laulusõnades.

Ja nii ongi! Need keda kristlus ja jumal veel mingil määral huvitaks, pöörduvad sellest ära inimeste pärast, kes omast arust jumalasõna kuulutavad.

Häda teile käsutundjaile, et te olete ära võtnud tunnetuse võtme! Ise te ei ole sisse läinud ja olete keelanud neid, kes sisse läheksid!
Luuka 11:52

Tean inimesi, kelle usust saab aimu ainult siis, kui pilk nende raamaturiiulile heita. Igaüks peaks oma usu leidma ikka ise, ilma, et talle seda peale surutaks või teda jumala juurde kuidagi meelitataks.

Armsad ärge uskuge igat vaimu, vaid katsuge vaimud läbi, kas nad on Jumalast; sest palju valeprohveteid on välja läinud maailma.
1 Johannese 4

Kui Jehoova peaks eksisteerima, siis kataks ta nägu pisarad, nähes mida teevad inimesed, kes end kristlasteks nimetavad.

Teie lapsukesed, olete Jumalast ja olete nad ära võitnud; sest suurem on see, kes on teie sees, kui see kes on maailmas.
Johannese 4:4

Good night and may God bless America!

Lugu mida kuulata: Marilyn Manson: Cruci-Fiction in Space.

Video mida vaadata:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles