Staarkingaspets Tipp: alla 10-sentimeetrised kingad on plätud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Tomson
Meelis Tomson Foto: Jan-Joonas Kimmel

Staarfotograaf Meelis Tomson aka Tipp avaldab arvamuse Kingakaubamaja blogis, kus ütleb, et kui naine ei mõista kontsi kanda, siis ei tasuks neid üldse jalga panna.

«Kevad ja suvi toovad tänavapilti rohkem paljaid sääri ja rohkem kõrgeid kontsi. Paljud mehed keeravad pead, kui kuulevad heli «kõps-kõps-kõps». Ilus on vaadata siresäärseid neide, kes enesekindlalt kontsadel tipivad. Aga paraku tuleb tihti tõdeda, et paljud ei oska kontsadel kõndida,» teab kontsaspetsialist Tipp.

«Olles käinud mitmetel koolinoorte moe-show'del olen näinud ka «modelle», kes kontsadega ikka kohe üldse hakkama ei saa, isegi kui konts on vaid seitsme sentimeetri kõrgune (jah, minu kui mehe meelest hakkab konts alles kümnest sentimeetrist). Poodiumil kõnnitakse, nagu oleks teel hukkamisele ja igast sammust saad aru, kui ebamugav tal neid kontsi kanda on. Sellist vaatepilti on üpris kurb vaadata ning kahju ei hakka mitte kandjast, vaid hoopis kingadest,» jätkab staar.

«Üks mu naiskolleeg (ei tea küll kes? - Elu24) on öelnud, et kõik kontsad, mis on alla kümne sentimeetri, kvalifitseeruvad plätude alla. Tõesti, olen nõus. Kui konts, siis juba selline, et oleks näha, et tegemist on kontsaga. Mis asi on kolmesentimeetrine konts? Kõrgendusega sandaal?» seletab Tipp.

«Mul on lihtsalt valus vaadata neid naisi, kes kontsadega mitte ei kõnni, vaid koperdavad. Eriti hull on asi muidugi öösiti, kui naised tulevad kuskilt ööklubist jalad krõnksus ja näod valust kahvatud,» tunneb kaastundlik Tipp kaasa.

«Just hiljaaegu nägingi klubist väljudes, kuidas kaks sõbrannat garderoobis kontsad jalast heitsid ja jalgu puhkasid. Üks neist haaras aga kotist madalad jalanõud ja asus koduteele naeruse näoga, teine lonkas väsinud jalgadel…»

«Naiste käekotid on tihtipeale nii suured, et sinna mahuks mõne väiksema kaupluse kingaladu, seega ei tohiks olla probleem kaasa haarata madalad jalavarjud juhuks, kui jalad peaksid väsima,» annab Tipp nõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles